Denunciada una discoteca de Santa Susanna per permetre l’entrada a menors de 16 anys fora de l’horari

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar el local divendres passat i van comprovar que hi havia una festa amb 150 menors estrangers, a banda de més grups a l’exterior de la discoteca que esperaven per entrar.

Els agents sospitaven que en aquest locals’hi estaven organitzant, de forma reiterada, festes en les quals assistien una gran quantitat de menors, tots ells estrangers. Aquests joves eren traslladats al local per operadors turístics i en hores no autoritzades per la normativa d’Espectacles i per això van fer la inspecció la passada setmana.

Els agents van aixecar una acta administrativa per les diverses infraccions comeses. A banda de la presència de menors en horaris no permesos, el local no disposava de vigilant de seguretat, no va presentar el rebut de pagament de l’assegurança.

En el mateix moment, la policia va demanar al responsable del local que desallotgés els menors del local, si volia continuar amb l’activitat aquella nit, però finalment la discoteca va abaixar la persiana aquella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.