Diumenge es fan les inscripcions al Correbars dels DiablesFolls

Compartiu aquesta història

Aquesta Festa Major de Palafolls tindrà de nou el Correbars organitzat per la Colla de Diables de Palafolls. Enguany l’activitat està programada pel dilluns dia 9 a quarts de 7 de la tarda i els organitzadors ja han anunciat que el motiu d’aquesta edició girarà entorn a fer un viatge en el temps.

Els DiablesFolls han augmentat el nombre de places per aquesta activitat que arriba a les 200, una desena més que l’any passat.

Per participar-hi cal ser major d’edat, omplir un full d’autorresponsabilitat i fer la inscripció prèvia.

Justament les inscripcions s’han de fer presencialment aquest diumenge a la plaça del Fòrum Palatiolo a partir de les 5 de la tarda.

Caldrà mostrar el DNI i pagar en efectiu els 14€ que costa la inscripció al Correbars. Ho explica Pau Jambou, cap dels diables de Palafolls

Amb la inscripció ja es podrà participar a l’activitat del dia 9. El Correbars és una gimcana on els participants, tot junts i amb animació musical, van de bar en bar consumint begudes o menjar. Enguany, que l’activitat es celebra per 5a vegada, hi participen una 12a de bars del centre del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.