S’obren les inscripcions per les classes d’educació postural per a gent gran

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls té previst reprendre les classes  de gimnàs i d’exercicis posturals destinades a la gent gran aquesta tardor. Aquestes activitats serveixen per treballar progressivament les qualitats físiques mitjançant exercicis, que aporten molts beneficis a qui les practiquen. Durant les sessions s’alternen diferents tècniques amb elements esportius com ara pilotes, bandes elàstiques o bastons. 

El servei és gratuït i busca millorar la qualitat de vida de les persones de més de 60 anys de Palafolls amb exercicis de manteniment durant dos dies a la setmana. Judit Puig és coordinadora de l’Àrea de Serveis Socials, explica que és una activitat que fa molts anys que es porta a terme al nostre poble i que ja està del tot consolidada.

Des d’aquest dilluns i fins 6 de setembre es pot demanar plaça per a qualsevol dels tres grups previstos pel curs vinent i que, de fet, són els mateixos que en el darrer curs. De nou es repetirà la fórmula d’un grup a primera hora a Sant Lluís, de quarts de nou a quarts de 10, i dos grups al centre de Palafolls, al Palauet. El primer grup del centre és de quarts de 10 a  quarts d’11 i l’altre que que començarà just després i fins a quarts de 12.

L’activitat és gratuïta i adreçada a persones majors de 60 anys i empadronades a Palafolls. Les inscripcions es fan telemàticament o, si es vol fer presencialment a l’OAC de l’Ajuntament, cal demanar cita prèvia per fer el tràmit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.