La Policia de Blanes recupera un Rolex de 35.000€ robat a un turista francés

Compartiu aquesta història

Efectius de la Policia Local de Blanes han recuperat un rellotge valorat en 34.700 € de la marca Rolex, producte d’un robatori amb violència succeït durant aquest mes d’agost. Els fets van tenir lloc el passat sis d’agost, quan eren quarts de 10 del matí. La Policia Local de Blanes va rebre una trucada informant d’un robatori que s’havia produït al barri d’Els Pins, a la zona turística del municipi.

Personada la patrulla al lloc indicat, se’ls va informar que s’havia tractat d’un robatori amb violència d’un rellotge de la marca Rolex, sostret a un home de nacionalitat francesa. Se’ls va aportar una descripció dels dos autors, així com la direcció per on havien fugit, explicant als agents que havien marxat amb un vehicle de mobilitat personal pels camins que voregen el riu Tordera.

Posteriorment, la patrulla va localitzar i detenir als dos autors molt a prop, pels camins dels voltants de la GI-682, la Carretera d’Accés a la Costa Brava. Els policies també van localitzar el rellotge, que els delinqüents havien llençat a uns matolls del costat. Durant la detenció van poder veure un tercer sospitós que, al veure l’actuació, va sortir corrent en direcció al veí municipi de Palafolls.

La Policia Local de Blanes es va posar en contacte amb els seus homòlegs a Palafolls i Malgrat de Mar per seguir la pista de la tercera persona, comprovant poc després que durant la seva fugida havia perdut una bossa de mà, que va quedar després custodiada a la caixa forta de la prefectura policial. La detenció i l’operatiu es va donar per finalitzat cap a dos quarts de 12 del migdia, és a dir: poc més de dues hores després que s’havia iniciada la operació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.