Arrenca la Pre Festa Major aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Tot i que el pregó de Festa Major es farà just d’aquí una setmana, divendres dia 6, i amb ell arrencarà el gran gruix d’activitats del programa, sempre hi ha un seguit d’activitats que es fan el cap de setmana abans, a mode d’entremès festiu i per escalfar motors.

Demà dissabte els gegants invadirán el nostre municipi. La colla Gegantera de Palafolls, com és habitual, farà la seva diada el cap de setmana previ a la festa major amb activitats durant tot el dia.

A les 11 hi haurà tallers infantils al Fòrum Palatiolo. Són tallers gratuïts i oberts que s’aniran fent fins el migdia.

A la tarda, a les 17h,  es farà la plantada de gegants davant mateix de l’església i, a la mateixa hora, els castellers se sumaran a la festa amb una diada castellera a la que els Maduixots han convidat a la colla castellera del Baix Montseny.

En acabat començarà la cercavila pels carrers del centre de Palafolls; enfilaran Francesc Macià, Mig, Baix, Major fins la plaça. Continuaran pel carrer Sindicat, Ramon Turró fins el parc Joaquim Ruyra on es farà el ball de gegants.

Mireia Pujol, responsable de la Colla Gegantera de Palafolls, explica que un dels al·licients de la ballada d’enguany és que els gegantons estrenen un ball demà dissabte.

Diumenge, primer de setembre, es farà durant tot el matí, una donació de sang al MiD. Paral·lelament, a les 10 començarà la trobada de puntaires a les moreres del parc de Joaquim Ruyra. Tothom que estigui interessat en veure com es fan les puntes de coixí, ho podran fer fins al migdia. Margarita Planas, explica que es reuniran unes 150 puntaires a la trobada de diumenge.

A les 2 començarà la tradicional botifarrada de la Penya Barcelonista al mateix parc central.

Per últim, l’Esplai farà la seva gincama d’olimpíades a partir de les 5 de la tarda amb tots els grups que s’han apuntat a la iniciativa.

La programació de Festa Major continuarà entra setmana amb la inauguració de l’exposició fotogràfica del MiD o la ruta històrica de dimecres al vespre.

Podeu consultar el programa sencer a radiopalafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.