Últimes hores per votar Palafolls com a poble més Sostenible de l’any

Compartiu aquesta història

El nostre municipi és un dels 12 candidats a ser escollit el millor poble de Catalunya. Un certamen que impulsa el grup editorial de Prensa Iberica, la responsable de capçaleres com El Periodico o el Diari de Girona entre d’altres.

En concret, Palafolls és candidat a poble més sostenible de Catalunya al costat d’Àvià (Berguedà), Senterada (Pallars Jussà)  i Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà).

El jurat del certamen valora que el nostre poble continua fent esforços per millorar l’eficiència i la sostenibilitat hídrica i energètica. En l’exposició de motius, recorden la substitució de la canonada d’impulsió per evitar pèrdues o la normativa per limitar el consum d’aigua. També exposen que s’ha canviat l’enllumenat per led i l’esforç de Palafolls en la darrera marató d’estalvi d’energia del passat febrer.

Les votacions són populars i només cal entrar al web del certamen, millorpoble.cat,  i clicar el municipi preferit. El termini per votar acaba aquesta mateixa mitjanit i el lliurament de premis es farà  a finals de setembre a Calonge i Sant Antoni, una de les guanyadores de la primera edició i que torna a estar nominada enguany, precisament en la mateixa categoria que el nostre poble.

A banda de poble més sostenible, també hi ha premis al poble cultural i al turístic. Palafolls és l’únic poble del Maresme nominat en aquesta edició del Millor Poble.

Vota AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.