La Festa Major de Palafolls arrenca sense incidents 

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Palafolls ha donat el tret de sortida als primers actes emmarcats dins la Festa Major d’enguany. Tot i les previsions de pluja, finalment, tots els actes s’han pogut desenvolupar amb normalitat i sense incidents. 

Dissabte els gegants van ser els encarregats d’engegar els motors de la Festa Major d’aquest 2024 amb la Diada Gegantera i amb diverses activitats durant tot el dia, com tallers pels més petits o la cercavila de gegants. 

Diumenge, es va dur a terme la tradicional jornada de donació de sang al MiD, a banda de la trobada de puntaires, la botifarrada de la Penya Barcelonista i la gimcana d’olimpíades de l’Esplai. 

La programació de Festa Major continuarà aquesta setmana amb la inauguració de l’exposició fotogràfica del MiD, la ruta històrica de dimecres al vespre i el pregó de Festa Major el proper divendres.

També, entre altres actes, s’ha preparat un berenar-debat amb Acció Feminista de Palafolls, la marxa nòrdica i la fira d’artesania de quilòmetre 0. Com és habitual, la Festa Major inclourà activitats tradicionals com el castell de focs, les matinades, l’Ofici Solemne i l’Alter Festa. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.