Queden poques places per l’escape room de Festa Major

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns, entre les activitats que s’han preparat per celebrar la Festa Major de Palafolls, es durà a terme un escape room. Tot i que les entrades es van posar a la venda fa pocs dies, aquestes s’estan esgotant ràpidament i, és que, ja només queden quatre places disponibles de les 17 que es van oferir. 

L’activitat està ambientada en una missió espacial i els participants hauran d’aconseguir llançar el coet espacial en menys de 45 minuts. Des de l’organització detallen que aquest és un escape room que farà reflexionar sobre el canvi climàtic i que compta amb diversos elements per fer l’activitat més immersiva com tablets, altaveus, realitat augmentada, atrezzo i, fins i tot, un coet. 

Tothom qui vulgui gaudir d’aquesta activitat, encara està a temps de sol·licitar la seva entrada gratuïta al web d’Entràpolis. Els grups son d’un màxim de 4 persones i només cal que un dels integrants reservi l’entrada. L’activitat es durà a terme al Fòrum Palatiolo i encara hi ha places per les 10:10h i entre les 12:20 i les 12:40h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.