Acaba la Festa Major amb bona valoració

Compartiu aquesta història

Amb els últims actes de la Diada de Catalunya, ahir es va tancar una nova edició de la Festa Major de Palafolls. Una festa que enguany ha comptat amb activitats tradicionals, però també altres de noves i amb diverses sorpreses. 

Des de la Regidoria de Cultura i Festes, Susanna Pla, ha fet una molt bona valoració de totes les activitats que s’han previst i de com s’han desenvolupat totes les jornades de festa. I, és que, malgrat alguns concerts que es van haver de suspendre per la pluja i el canvi de data de la ruta històrica pel mateix motiu, la resta d’actes es van desenvolupar amb plena normalitat. 

Malgrat la bona rebuda i el bon funcionament dels actes, sí que una de les nits es va haver de lamentar una baralla entre diverses persones a la zona de concerts. En aquest sentit, la regidora ha exposat el seu rebuig condemna contra aquests actes i ha felicitat les entitats presents per la bona reacció davant aquest fet. 

La Festa Major de Palafolls d’enguany, un any més, ha comptat amb la participació de gran part de les entitats del municipi, a banda també de restauradors i empresaris. La valoració de l’Ajuntament és bona i en els pròxims dies, el consistori tornarà a posar en marxa una enquesta de valoració general de la festa a través d’internet. Es tracta d’un formulari que ajuda a l’organització a l’hora de modificar, mantenir o traslladar activitats de la Festa Major de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.