Arrenca el curs escolar a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, els alumnes de primària de Palafolls han tornat a les aules després de les vacances d’estiu i de la Festa Major. En aquest sentit, la zona escolar de Palafolls s’ha omplert d’infants acompanyats de les seves famílies llestos per començar un nou curs escolar.

Des de Ràdio Palafolls hem volgut conèixer com ha anat l’entrada a l’escola dels més petits. En aquest sentit, els pares, mares i avis dels infants han explicat que, en general, ha sigut una bona experiència. I, és que, alguns nens i nenes portaven dies ansiosos per la tornada a l’escola i el retrobament amb els companys.

A la vegada, les famílies han posat en valor la tornada dels infants després de tantes setmanes a casa. I, és que, tot i que hi hagi activitats estiuenques pels més petits, a vegades es fa complicada la conciliació de la vida familiar amb la laboral els primers dies abans de la tornada a l’escola. 

Enguany, a Palafolls han iniciat el curs prop de 730 alumnes de primària entre els dos centre que hi ha al nostre municipi, Mas Prats i Les Ferreries. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.