L’Ajuntament de Palafolls fa un balanç positiu de la piscina municipal aquest estiu

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, la piscina municipal tanca les seves portes després de la temporada d’estiu. En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls ha fet una valoració de com ha anat la temporada, tenint en compte que aquest any era el primer en què una empresa externa gestionaria l’equipament. 

En aquest sentit, Marta Alabart, regidora d’esports al consistori palafollenc, ha detallat que el balanç és molt positiu i que la gestió que ha fet l’empresa externa ha sigut excel·lent. A la vegada, ha valorat molt positivament la coordinació entre l’Ajuntament i l’empresa.

Pel que fa a l’afluència de visitants, Alabart destaca que les primeres quinzenes de juliol ha estat quan més gent ha visitat l’equipament. A l’agost aquesta fluència ha baixat, tot i que no dràsticament, i aquests primers dies de setembre és quan menys gent visita la piscina. 

Finalment, la regidora ha informat que per acabar la temporada, s’ha organitzat una festa amb inflables aquàtics, tal com es va fer a l’agost. La celebració és demà a partir de les 16h fins a les 18:45h. A més, com és habitual el primer dia i l’últim de la piscina, es farà una jornada de portes obertes gratuïta per a tothom que vulgui gaudir un últim cop de l’equipament a l’estiu. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.