Més de 160 persones acompanyaran els Maduixots al Concurs de Castells de Torredembarra 

Compartiu aquesta història

En menys d’una setmana des que la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima va demanar l’ajuda de la població per participar en el Concurs de Castells de Torredembarra, més de 160 persones s’han apuntat per acompanyar-los a la cita.  

Actualment, s’han esgotat les places disponibles dins els dos autocars que els Maduixots havien posat a disposició dels acompanyants. És per aquest motiu que han decidit contractar un més perquè tothom qui encara no s’hagi apuntat, s’animi a fer-ho i els acompanyi el dia del concurs. Així ho ha detallat Mercè Masferrer, co-cap de colla dels Maduixots. 

Masferrer, a més, ha posat en valor el fet que molta gent els acompanya any rere any a aquesta diada. Tot i això, a les persones noves, les recomana que assisteixin primer a algun assaig per conèixer tot el procediment per fer pinya abans del dia del concurs.

Finalment, la colla recorda que els propers 26 i 27 de setembre estaran assajant al local de El Forroll i que tothom interessat pot anar a ajudar. En aquest cas, la inscripció no és obligatòria, però sí recomanable. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.