S’obren les inscripcions per als tallers formatius per a persones grans i persones nouvingudes

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ja ho té tot a punt per obrir les inscripcions per als nous tallers formatius que oferirà de cara al curs 2024/25. Aquests estan destinats a dos tipus de públic diferent. D’una banda, a persones nouvingudes i, d’altra banda, a persones grans empadronades a Palafolls.

Concretament, el consistori de Palafolls ofereix tres cursos diferents per tal de facilitar la integració de la població a Palafolls. Dos d’ells son per millorar els coneixements de la llengua catalana dels participants i el tercer és per aprendre a navegar per internet. Els cursos de català estan destinats a totes aquelles persones nouvingudes que vulguin millorar la seva expressió en català i el curs d’internet és per a totes aquelles persones majors de 65 anys que vulguin aprendre a navegar per la xarxa. 

Els tallers s’iniciaran aquest octubre i finalitzaran el juny de 2025, seguint el calendari escolar. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud del 18 al 27 de setembre de manera telemàtica a través d’una instància electrònica al web de l’Ajuntament o de manera presencial demanant cita prèvia a l’OAC de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.