Blanes celebra el Dia sense cotxes dins la Setmana Europea de la Mobilitat

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, Blanes continuarà amb els actes programats per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat. Durant la jornada, es faran dues activitats de manera simultània. D’una banda, es durà a terme el Dia sense Cotxes al centre de la ciutat i, d’una altra banda, al Passeig de Mar hi haurà una exposició de vehicles sostenibles. 

Concretament, els vehicles no podran entrar al Carrer Ample des de les 10h fins a les 21h, i serà la Policia Local qui s’encarregui de senyalitzar l’espai i controlar tot l’entorn. A la vegada, també s’instal·larà al la zona una carpa informativa de divulgació dels objectius que promou la Setmana Europea de la Mobilitat. 

Pel que fa a l’exposició, es podrà visitar de forma ininterrompuda entre les 10h i les 19h i hi haurà diversos models de vehicles elèctrics, híbrids i no contaminants. Alguns d’ells, fins i tot, son models que s’utilitzen actualment en diferents serveis municipals de Blanes, com vehicles de la policia Local, de l’empresa municipal de neteja i recollida d’escombraries, i de l’empresa Aigües de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.