Comença la senyalització dels ‘Camins Segurs’ cap a les escoles de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest matí, s’han començat a senyalitzar els espais que formaran part de la iniciativa ‘Camins segurs’. Aquesta és una nova iniciativa de l’Ajuntament de Palafolls, juntament amb el grup municipal del PSC i de tots els agents implicats, per tal d’aconseguir que els camins que van a l’escola siguin més segurs encara pels infants i les seves famílies. 

Ho ha explicat Susanna Pla, regidora de Governació i d’Educació, qui, a la vegada, ha detallat que la inauguració d’aquests espais es farà el divendres coincidint amb la celebració del Dia sense Cotxes i de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Des del grup municipal del PSC, Joan Vila assegura que aquesta proposta farà més segurs els carrers de Palafolls. A la vegada, ha detallat que continuen apostant per la pacificació dels carrers de Palafolls i que des del grup municipal seguiran treballant per aconseguir que el nostre municipi sigui més segur.

Concretament, els camins segurs seran la cruïlla entre el carrer Major i el carrer baix; la cruïlla entre l’avinguda Costa Brava i el Carrer Ramon Turró, i la cruïlla entre la rambla Les Ferreries i la plaça Saló de Mas Pedrer. En tots aquests espais s’ha instal·lat la senyalització vertical i s’han pintat marques viàries per tal que els conductors i els vianants siguin conscients que aquell és un camí escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.