L’Ajuntament invertirà més de 700.000 euros en projectes que ja estan en marxa i en projectes de nova construcció

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre, el ple de l’Ajuntament de Palafolls va aprovar la modificació pressupostària de crèdit i suplement de crèdit finançat amb anul·lacions o baixes de crèdits d’altres aplicacions. Aquesta és una modificació que es fa del pressupost general que busca ajustar el pressupost aprovat inicialment el novembre de 2023 a les noves necessitats que sorgeixen, com subvencions no previstes o millores necessàries al municipi.

Ara, l’Ajuntament ha fet una modificació per un valor de 731.869’58 que s’invertirà en projectes que ja estan en marxa i en d’altres que encara s’han de començar. Així ho va indicar l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany. 

Entre les noves inversions que es faran hi ha la renovació de la gespa del camp de futbol, es reformarà l’aparcament Ovidi Montllor i es durà a terme la segona fase del pla d’asfaltat de Santa Maria i la del de Sant Lluís, a banda de la reforma del Local Social de Sant Genís. 

A la vegada, s’invertiran més diners en la renovació i millora de la xarxa d’aigua en baixa de Ciutat Jardí, en l’urbanització del sector industrial de Can Roquet i en l’adequació de la Plaça Mas Tit. 

Des del PSC, Dolors Agüera, va celebrar que es destini part d’aquesta inversió a la renovació de la gespa del camp de futbol, tenint en compte les condicions en les quals han de jugar actualment.

Per part de Palafolls Som, Mònica Armada, va celebrar que s’ampliés la partida per renovar aquestes zones de Palafolls i, sobretot, algunes de les partides destinades als acords que va arribar el grup amb ERC per tirar endavant el pressupost municipal. Tot i això, sí que van demanar trobar alguna partida per continuar renovant la plaça de El Forroll.

El punt es va aprovar amb els 6 vots a favor del grup municipal d’ERC, i les 7 abstencions del PSC i Palafolls Som.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.