Malgrat de Mar ofereix uns terrenys per a la construcció de la nova escola Horitzó

Compartiu aquesta història

El ple de Malgrat de Mar, celebrat la setmana passada, va aprovar la cessió d’uns terrenys qualificats a la zona Escultor Clarà on es podria construir la nova escola d’educació especial Horitzó. Aquesta sessió estava inclosa dins la moció presentada de forma conjunta amb el CCM en què es demana al Departament d’Educació la creació d’una nova escola Horitzó per donar resposta a les demandes de les famílies. 

Aquesta proposta neix després d’una reunió entre Serveis Territorials del Departament d’Educació i l’Ajuntament de Malgrat de Mar en què es va parlar de l’escola i les condicions en què es trobava. Ho ha detallat Jofre Serret, tercer tinent d’alcaldessa i portaveu de Malgrat ens Mou a l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Ara, les següents passes son trobar-se amb el Departament d’Ensenyament, un cop estigui format el nou govern, i fer que la prioritat d’aquest sigui la construcció de la nova escola. 

Els terrenys que cedeix Malgrat de Mar es troben a la zona d’Escultor Clarà. Actualment, aquests tenen una qualificació d’equipament 7c/1 i, per tant, estan qualificats per a construir-hi la nova escola. Aquesta ubicació a tocar de la Nacional-II, a més, permetria facilitar l’arribada dels alumnes que provenen d’altres municipis de la comarca i que aquests facin activitats fora del centre. 

La mateixa moció aprovada a Malgrat de Mar es va aprovar ahir al ple de l’Ajuntament de Palafolls. Entre les qüestions que es demanen hi ha la recuperació del projecte per crear la nova escola, actuar de forma immediata per resoldre els problemes de manteniment del centre, crear una comissió de treball i seguiment del projecte de la nova escola i traslladar aquests acords al Departament d’Educació, al Parlament de Catalunya, als ajuntaments maresmencs i a les entitats i associacions que pugui ser del seu interès.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.