Obert el termini per demanar les beques menjador per al curs 2024/2025

Compartiu aquesta història

Des d’aquesta setmana, les famílies palafollenques amb infants ja poden presentar les seves sol·licituds per demanar les beques pel menjador escolar de cara aquest curs 2024-2025.

Aquesta és la segona convocatòria que obre el Consell Comarcal del Maresme que és l’encarregat d’atorgar aquests ajuts, tot i que es demanen a través dels ajuntaments. Així, les sol·licituds s’han de presentar al municipi on estigui empadronat l’alumne, i no on estigui escolaritzat. 

Cada poble determina els terminis i la forma de presentació. En el cas de Palafolls, el nou termini es tancarà el dia 24 de setembre. Tot i això, els següents terminis estaran oberts de l’1 al 25 de cada mes, des de l’octubre fins a l’abril del 2025. En aquest segon cas, les sol·licituds es tramitaran directament al Consell Comarcal del Maresme. 

Les famílies palafollenques interessades poden fer la demanda a través del tràmit concret a la seu electrònica del consistori o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. En aquest cas, però, sempre amb cita prèvia.

Pel que fa a la documentació necessària, els sol·licitants han de dur la sol·licitud concreta emplenada i signada, una fotocòpia del DNI, NIE o llibre de família de tots els membres de la unitat familiar, i la documentació econòmica o laboral, en cas de no fer la Declaració de la Renda 2023.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.