Un conductor begut xoca contra un autobús i ambdós vehicles s’incendien

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte al matí, una furgoneta i un autobús s’han vist implicats en un accident de trànsit. Emergències va rebre l’avís de l’accident poc després de les 8h. Segons informàven, una furgoneta i un autobús havien col·lidit a la carretera GI-600 a Tordera i els dos vehicles s’estaven cremant. 

Un cop van arribar els cossos d’emergència i seguretat, es va practicar als dos conductors el test d’alcohol i drogues. El conductor de l’autobús va donar negatiu i el conductor de la furgoneta es va negar a realitzar-se el control en què finalment va donar positiu. Un cop comprovat el resultat del test, es va procedir a identificar el conductor qui constava que tenia el carnet retirat per ordre judicial per delictes anteriors contra la seguretat viària.   

Fins al lloc, es van desplaçar patrulles de la Policia Local de Tordera, de Palafolls i de Blanes, a banda de quatre dotacions de Mossos d’Esquadra, sis dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. 

Tot i la gravetat de l’accident, només hi ha hagut un ferit lleu. A la vegada, han detingut el conductor de la furgoneta per donar positiu al test d’alcohol i drogues i per no disposar de permís de conduir.

Ara s’estan investigant les causes del succés, tot i que les primeres informacions apunten que la furgoneta va envair el carril contrari xocant contra l‘autobús.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.