S’inicia la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta del Forroll

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana està previst que s’engeguin els treballs d’instal·lació de les plaques fotovoltaiques que cobriran una part de la coberta de El Forroll. Aquests inclouen la col·locació de dues franges de plaques fotovoltaiques que produiran uns 30kw de potència. 

A la vegada, també està prevista la col·locació de plaques fotovoltaiques al Teatre un cop acabi la instal·lació a l’antiga fàbrica El Forroll. En aquest altre equipament, les plaques arribaran a produir fins a 20kw de potència. 

Des de principis de l’any passat, l’Ajuntament de Palafolls està treballant en la instal·lació d’aquesta energia renovable en diversos equipaments de Palafolls. Les plaques ja s’han instal·lat a les dues escoles municipals i al Casal d’Avis. Un cop s’hagin col·locat en els cinc edificis, Palafolls comptarà amb una potència solar de 150 kw.

A més, segons avancen des del consistori, està previst continuar ampliant aquesta potència en cas que s’aconsegueixin noves subvencions. Per exemple, es preveu l’aplicació de plaques solars a tota la coberta de El Forroll i a les cobertes d’altres equipaments del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.