Oberta la presentació d’obres al Concurs Literari de Relats Curts per a la Diversitat Sexual i de Gènere

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme ha obert aquesta setmana la convocatòria per a presentar obres al Concurs Literari de Relats Curts per a la Diversitat Sexual i de Gènere que enguany arriba a la quarta edició. 

Aquest any, el concurs presenta novetats i, és que, s’incorpora una categoria juvenil per facilitar la participació de persones d’entre 12 i 17 anys. La nova categoria, segons detallen des del CCM, es complementarà amb la d’adults i comptarà també amb dos premis, el primer amb un premi de 150 euros i el segon de 100. 

Aquest certamen literari maresmenc té la voluntat de fer visible les realitats de les persones no heteronormatives que viuen a la comarca, és a dir, al concurs només hi poden participar els residents al Maresme.

Pel que fa als requisits, el fil conductor dels relats ha de ser la diversitat sexual i de gènere i s’ha de fer servir un llenguatge inclusiu, a la vegada, el relat ha de ser en català i ha d’ocupar una o dues pàgines, com a molt. 

Les obres es poden presentar entre el 23 de setembre i les 23 hores del 13 d’octubre mitjançant una instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme o bé enviant el formulari específic que trobareu al web del CCM. 

Un jurat format per escriptors, representants del teixit asociatiu LGTBI+ del Maresme, d’entitats culturals, de centres educatius i del SAI Maresme serà qui escollirà els dos millors relats de la categoria juvenil i de la d’adults.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.