Detenen dues persones que duien 37kg de marihuana dins un cotxe a Blanes

Compartiu aquesta història

Efectius de la Policia Local de Blanes van detenir fa unes setmanes dos ocupants d’un vehicle que transportava 36’9kg de marihuana. Els fets, que s’han conegut aquesta setmana, van tenir lloc a quarts d’una del migdia quan els agents estaven patrullant pel centre de Blanes.

Segons detallen, el vehicle en el qual viatjaven els dos detinguts va aixecar les sospites de la patrulla, ja que estava donat de baixa. Quan els ocupants van veure als policies, els van intentar esquivar i va ser llavors quan els van donar l’alto i van escorcollar el cotxe. 

Dins el vehicle hi havia cinc caixes on, segons els detinguts, hi havia roba per vendre a internet. Un cop obertes les caixes es va descobrir que estaven plenes de paquets precintats amb cabdells de marihuana.

La policia va procedir, llavors, a detenir-los. Després de passar a disposició judicial, el jutge va ordenar l’ingrés a presó dels dos. Els paquets de marihuana es van traslladar a la comissaria de la Policía Loca, allà els van pesar i es va comprovar que hi havia un total de 36’9kg. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.