Palafolls tornarà a oferir el Servei Local d’Ocupació

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest octubre, l’Ajuntament de Palafolls recupera el Servei Local d’Ocupació. Aquest és un recurs que ofereix la regidoria d’Ocupació i Formació que és dirigit a persones empadronades a Palafolls que estiguin en situació d’atur o que estiguin interessades a millorar la seva ocupació. Ho ha detallat Marta Alabart, regidora de l’àrea.

Serà l’Oficina d’Atenció Ciutadana qui ofereixi l’atenció directa i personalitzada als interessats de manera presencial i es podran sol·licitar dos tipus de serveis. Aquests són una primera cita, per donar-se d’alta o inscriure’s, i una cita de seguiment, per palafollencs que ja estiguin inscrits en aquest servei. 

Pel que fa als horaris, la “primera cita” es farà els dimecres al matí demanant cita prèvia i es proporcionarà informació sobre el servei, l’alta i la inscripció a la orsa de treball, com també assessorament, orientació i acompanyament. 

En el cas de la “cita de seguiment”, el servei s’oferirà els dimarts a la tarda i també cal demanar cita prèvia. En aquesta, es donarà informació sobre els recursos laborals i formatius que existeixen, s’actualitzaran dades de la borsa de treball i es farà la presentació a candidatures, a banda d’assessorament, orientació i acompanyament, entre altres. 

En tots dos casos la cita s’ha de demanar a l’apartat cita prèvia de la seu electrònica de l’ajuntament, especificant si es tracta d’una primera cita o d’una cita de seguiment. En aquest sentit, la regidora ha destacta la importància de demanar aquesta cita.

Finalment, pel que fa a la documentació que cal presentar a la primera cita, és necessari dur el DNI o NIE, el currículum, el DARDO i el Currículum del SOC en cas d’estar inscrit al servei, la vida laboral actualitzada, entre altres. Aquesta documentació també és necessària a les cites de seguiment, en cas de no haver-la aportat abans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.