Tot a punt per iniciar els treballs de manteniment dels camins de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana està previst que l’Ajuntament iniciï els treballs de manteniment dels camins que poden ser d’interès a l’hora d’actuar en cas d’incendis. Aquesta és una acció que es fa anualment al municipi i que està subvencionada per la Diputació de Barcelona. 

L’objectiu d’aquests treballs és mantenir els camins del nostre municipi per tal que siguin de fàcil accés en cas de necessitar que els serveis d’extinció d’incendis, ja sigui Bombers, ADF, Protecció Civil, o la policia hagin de transitar-hi en cas d’incendi. 

Segons indiquen des de la Regidoria de Medi Ambient, aquest any està previst que es facin actuacions en 5’7km. Entre aquestes destaquen el manteniment i compactació de la plataforma del camí de Mas Xuclà; el manteniment i compactació de la vegetació de marges i branques de ca l’Estiu al Mas Bolet, també del camí de Mas Carbó cap a Indesmalla, i del camí de la Ciutadella. 

Segons les previsions, els treballs s’iniciaran a finals d’aquesta setmana, tot i que volen que coincideixen amb les pluges previstes. Des de l’àrea detallen que això és així perquè si els treballs als camins es fan en sec, poden provocar la pèruda de material.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.