L’Ajuntament de Palafolls crea la Regidoria de Turisme

Compartiu aquesta història

El consistori de Palafolls compta des d’aquesta setmana amb una nova regidoria. L’Ajuntament de Palafolls afegeix a la seva cartera de regidories, la Regidoria de Turisme. Tot i que, fins ara, es feien tasques relacionades amb la regidoria des de Promoció Econòmica, no hi havia cap decret oficial que deixés constància de l’existència d’una regidoria concreta de turisme. 

Vist que es podia explotar aquest sector a Palafolls, es va demanar la creació de la regidoria per ampliar les accions que es fan en matèria de turisme. A la vegada, permetrà rebre més subvencions i ingressos per dur a terme accions centrades en la promoció del municipi.  Ara, Palafolls ja té una regidoria de Turisme que continuarà vetllant per promocionar el nostre municipi i atraure més visitants. Així ho ha indicat Silvana Ballbè, regidora de l’àrea.

Ballbè lamenta que, actualment, tenen moltes idees que els agradaria desenvolupar, però que no es poden fer perquè no hi ha el finançament suficient per dur-les a terme. Un cop creada la regidoria, el pressupost que s’hi destini es podrà fer servir per a totes aquestes accions.

Entre algunes de les idees que s‘han posat sobre la taula hi ha l’explotació del castell de Palafolls i del patrimoni del nostre municipi. A la vegada, també estan previstes activitats al voltant del riu Tordera, o les botigues outlet, entre d’altres. Totes aquestes s’han pensat per tal de potenciar el turisme a Palafolls i posar el municipi en el mapa turístic del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.