L’Esbart Joaquim Ruyra estrena l’espectacle ‘Deziro.Ago’

Compartiu aquesta història

Després de pre-estrenar l’espectacle dins el cicle ‘Blanes Talent Fest’, l’Esbart Joaquim Ruyra presentarà oficialment el seu nou espectacle la setmana vinent.

‘Deziro.Ago’ és un títol en llengua esperanto i significa ‘Desig.Acció’. I, és que, des de la formació detallen que, precisament, d’això tracta l’espectacle. Concretament, és una actuació de dansa teatre d’arrel que busca indagar sobre els reptes i precipitacions de la societat actual, del que els espectadors poden sentir i preguntar-se. 

Afegeixen, a més, que és una proposta innovadora dins els esbarts, ja que la base de l’espectacle és la dansa d’arrel, tot i que estèticament s’acosta a la dansa urbana. 

Pel que fa al discurs, l’espectacle posa en relleu temes com les notícies falses, els refugiats, la crisi de l’ensenyament, les desigualtats i les injustícies i el capitalisme salvatge. Tots aquests són els que formulen un desig que hi hagi un trencament i un canvi. És a dir, un “deziro”. Segons detallen, per aquest motiu es va triar el títol de ‘Deziro.Ago’, “per pensar en un món, mirar quins són els desitjos i fer una crida per passar a l’acció, per accionar el canvi”.

La presentació oficial es farà el pròxim 13 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.