Blanes acull la Gala de lliurament de les Flors d’Honor 2024 de les Viles Florides

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, Blanes acull la 13a Gala de Lliurament de les Flors d’Honor 2024 que atorga Viles Florides. Enguany, Blanes ha estat la ciutat escollida per celebrar la gala de lliurament dels premis anuals de les Viles Florides. 

L’acte es farà als Jardins Rafael Bataller, al Passeig de la Mestrança, a partir de les 17h i, un cop acabi, es farà un còctel sopar al pantalà del Club de Vela de Blanes. 

Segons els organitzadors, es preveu que l’acte aplegui més de 350 persones de tota Catalunya i Andorra. Entre elles hi destaquen alcaldes i tècnics de cadascun dels ajuntaments participants, professionals del sector i de l’organització. 

Viles Florides és una iniciativa que vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística de Catalunya i Andorra mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, siguin un exemple a seguir. Un jurat especialitzat format per professionals dels sectors del viverisme, la jardineria, el paisatgisme, el mobiliari urbà i altres àmbits relacionats és l’encarregat de certificar i renovar anualment aquests distintius. 

La iniciativa premia els municipis atorgant d’una a cinc flors. En el cas del Maresme, Malgrat de Mar és l’únic municipi que compta amb la màxima distinció. Actualment, a Catalunya hi ha 137 municipis distingits com a Vila Florida en reconeixement de la seva tasca per a la millora de l’espai urbà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.