Controls policials els caps de setmana a Palafolls

Compartiu aquesta història

La Policia Local ha iniciat una campanya de controls rutinaris els caps de setmana en les principals vies urbanes i interurbanes de Palafolls. Aquesta se centra en controls d’alcohol, drogues i velocitat. A la vegada, també s’aprofitarà per controlar la conducció indeguda de motos i ciclomotors. 

Amb la intenció d’iniciar una dinàmica de controls setmanals, aquests es duran a terme els divendres i els dissabtes en diverses zones del nostre municipi i, en alguns casos, també comptaran amb la col·laboració de la policia local de Tordera. 

Com ja han informat en altres ocasions, la policia detalla que aquesta campanya de control no té finalitat recaptatòria, sinó de conscienciació de l’obligatorietat de respectar els límits de velocitat establerts en cada punt del nostre municipi, per evitar accidents de trànsit en la trama urbana de Palafolls.

A partir del 7 d’octubre, el cos policial també participarà en una campanya iniciada per Trànsit que s’allargarà fins al dia 13. En aquest cas, la campanya se centra en el control de distraccions al volant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.