Malgrat acull una nova edició del Festival Internacional de Bandes de Música i Folk

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Turisme de Malgrat de Mar ja ho té tot a punt per una nova edició del Festival Internacional de Bandes de Música i Folk. Enguany, hi participaran 800 músics de 25 bandes diferents que provenen de Catalunya, Bulgària, Irlanda, Mèxic, Albània, França, Ucraïna, Croàcia, Itàlia, Polònia i Montenegro. 

El tret de sortida al festival es farà aquest proper dimecres a partir de les 18:30h al Passeig Marítim. A partir d’aquesta data, cada tarda fins al 13 d’octubre es faran diferents actuacions de bandes de música i majorettes, entre altres, a diversos espais del municipi. 

Per exemple, divendres hi haurà una desfilada dels músics que sortirà de l’avinguda Colom fins a arribar a la plaça de l’Àncora, passant pel Passeig Marítim, avinguda Bon Pastor i el carrer Fonlladosa. Dissabte, hi haurà un concert de bandes de música i majorettes a la Plaça de l’Àncora. Finalment, el festival finalitzarà el diumenge a la tarda amb una exhibició final dels grups de folk a la mateixa Plaça de l’Àncora.

El programa complet d’activitats i els horaris els podeu consultar al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.