Raúl Lopera finalista del premi de cuina ‘Jaén paraíso interior’

Compartiu aquesta història

El xef palafollenc Raúl Lopera participarà aquest pròxim dimecres en un nou concurs de cuina. Es tracta del XXI Premio Internacional de Cocina con Aceite de Oliva Virgen Extra ‘Jaén, paraíso interior’. En aquesta ocasió ho fa representant el restaurant Esperit Roca, el nou projecte dels germans Roca a Sant Julià de Ramis. 

Com cada any, la Diputació de Jaén reuneix a cuiners de diferents ciutats per mostrar les millors receptes elaborades amb AOVE Jaén Selección. En aquesta ocasió, Raul Lopera ha sigut un dels seleccionats per participar en aquesta mostra. Així ho ha detallat el cuiner palafollenc. 

Pel que fa a les receptes que presentarà al concurs, Lopera detalla que serà una cuina fusió entre la gastronomia i el producte local català i la gastronomia andalusa. Tot això, continuant amb la mateixa filosofia que ha seguit en altres concursos com FuturoChef el passat mes de maig. 

Juntament amb Raúl Lopera, també hi participaran set cuiners de diferents províncies com Alacant, Conca, Cadis i Màlaga, entre altres. El concurs se celebrarà el pròxim 9 d’octubre a San Sebastià dins la fira Gastronomika.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.