Malgrat de Mar celebra la Setmana de la Salut Mental

Compartiu aquesta història

Al llarg d’aquesta setmana, la Comunitat Terapèutica del Maresme, la Regidoria de Promoció de la Salut i la Regidoria de Joventut de Malgrat de Mar han preparat diverses activitats per celebrar la Setmana de la Salut Mental

La programació té l’objectiu de crear espais de sensibilització ciutadana sobre els trastorns mentals i lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades. Així, des d’aquest dimecres, fins al pròxim 17 d’octubre s’ha programat activitats com dinàmiques de grup, debats, tallers, mercats artesanals, exposicions, i concerts, entre altres. 

A la vegada, algunes d’aquestes activitats també s’han preparat amb alumnes dels centres educatius del municipi, per tal d’acostar-los aquesta sensibilització i conscienciació. 

Segons detallen des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, les activitats són gratuïtes i les persones interessades a participar en alguna de les activitats previstes, només cal que s’acostin al lloc i hora indicats a la programació. El llistat complet d’actes el podeu trobar al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.