Bons resultats pel futbol a Palafolls i males jornades competitives pel bàsquet i el futbol sala

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, entre altres, el Club Deportivo Palafolls ha disputat noves competicions de la temporada. En aquesta ocasió, el club està d’enhorabona, i, és que, els seus equips han fet una bona feina davant els contrincants. 

El primer d’ells, l’equip de tercera catalana que va guanyar per tres gols al Lloret (1-4) en camp contrari. També va guanyar el Juvenil de 2a Divisió contra l’Arbúcies per dos gols (2-4). Continuant amb altres partits fora de casa, l’Infantil de 2a Divisió S14 es va enfrontar contra el Sils i va guanyar per 8 gols (1-9). 

A casa, el Cadet de 2a Divisió va empatar contra el Vidrerenca per dos gols i l’infantil de 2a Divisió s13 també va empatar per tres gols contra el Blanc i Blava Lloret.  En el cas de l’infantil femení, els dos grups van perdre contra el Blanes per tres gols (0-3) i per 10 contra el Ripoll (10-0).

Aquest cap de setmana, no només el CD. Palafolls ha tingut competicions. En el cas del C.B. Palafolls els resultats no han estat tan positius. El Sènior “A” i el Sènior “B” van perdre contra el Blanes “C” i el Silenc per 30 i 3 punts, respectivament. 

En el cas del Sots 25 també va perdre contra el Sant Narcís per 15 punts (63-48), el Júnior contra el Salt per 24 punts (32-56) i el Mini davant el Farners per 50 punts (57-107).

Finalment, pel que fa al C.F.S. San Luis, el Cadet Divisió d’Honor va perdre contra el C.E.T. 10 per dos gols (3-1), l’infantil contra el Manresa per 1 gol també va perdre (3-2), i l’Aleví d’Honor va caure davant l’Eixample per 3 gols (4-1).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.