L’oposició lamenta que el govern no els ha tingut en compte a l’hora de fer la proposta de modificació de les ordenances fiscals

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, un dels punts a l’ordre del dia és la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals del 2025. Entre aquestes modificacions s’inclouen la taxa d’escombraries i la de terrasses. A principis d’aquest mes, l’equip de govern es va reunir amb els membres de l’oposició per explicar quins són els canvis que es proposen. 

En aquest sentit, tant el PSC com Palafolls Som lamenten que a la reunió se’ls va indicar què és el que es faria, sense tenir en compte la seva opinió. Mònica Armada, portaveu de Palafolls Som, considera que en un punt tan important com aquest s’hauria d’haver tingut en compte la visió de tots els grups municipals. 

En el cas del PSC, Dolors Agüera ha reiterat que no han pogut fer cap consideració respecte a aquestes modificacions. A la vegada, han lamentat que es torni a augmentar la pressió fiscal dels palafollencs.

Pel que fa al resultat de la votació, cap de les dues formacions ha avançat què votaran. Des de Palafolls Som consideren que serà complicat posar-se d’acord en una decisió on no han pogut donar la seva opinió i des del PSC indiquen que aquesta tarda es reunirà tot el grup per decidir què votaran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.