Pau Durà presenta Pájaros a Blanes din el Cicle de Cinema Gaudí

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, el Teatre de Blanes acull la segona sessió de la nova temporada del Cicle de Cinema Gaudi. Una temporada que ja arriba a la vuitena edició a la ciutat. 

En aquesta ocasió, es projectarà ‘Pájaros’ de Pau Durà i l’acte comptarà amb la presència del mateix director qui participarà, un cop acabi la projecció, en una taula rodona conduïda per Marc Rodós en què es parlarà del film.

Pájaros és una pel·lícula protagonitzada per Colombo qui treballa en un garatge 24 hores i que completa el seu sou fent tripijocs amb marihuana. L’acompanya Mario, qui és un aficionat a les aus i que apareix inesperadament al garatge de Colomo per contractar-lo com a xofer perquè l’acompanyi a la Costa Brava a veure grues.

Un cop arriben al seu destí, han de marxar cap a Romania perquè les aus han variat el seu rumb, tot i que veritablement van a recuperar un amor perdut. Des de la direcció detallen que és un film de masculinitats ferides i éssers abocats a la soledat, malferits per un passat que els impedeix construir un present i un futur sòlids. 

Com és habitual, el preu de l’entrada per assistir a la projecció és de 4€ i es pot comprar de manera anticipada des del web del Teatre de la Costa Brava Sud.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.