Arriba la 12a edició de la Fira del Conte de Tordera

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte Tordera celebra una nova edició de la Fira del Conte. Concretament, enguany arriba la 12a edició d’aquest acte que serveix com a punt de trobada entre editorials, il·lustradors, llibreries i la ciutadania. 

La intenció d’aquesta fira, segons detallen des del consistori de Tordera és fomentar la lectura en català i la literatura entre els més petits i, a la vegada, dinamitzar econòmicament el nucli antic amb activitats i iniciatives que afavoreixin el consum i el comerç local. Així ho ha indicat Pere Garcia, regidor de Cultura i Fires de Tordera. 

Enguany, s’han preparat més d’una vintena d’activitats adreçades al públic familiar entre les quals destaquen tallers, contacontes, concerts i algun sorteig. A més, enguany es comptarà amb la presència especial de l’editorial “edicions Cavall Fort” que ha preparat un taller sobre com dibuixar còmics. 

La jornada es durà a terme durant tot el dissabte en diversos punts del municipi. Entre altres, el Pont de Ferro, la biblioteca i l’Ajuntament, entre altres, són alguns dels espais escollits on celebrar les activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.