Les obres de la rotonda d’entrada a Palafolls s’endarrereixen fins al novembre

Compartiu aquesta història

El Departament de Territori ha confirmat a Ràdio Palafolls que els treballs per construir la nova rotonda d’entrada al nostre poble s’endarrereix almenys fins al novembre.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el procés d’expropiacions dels terrenys on s’ubicarà aquesta nova rotonda ha estat més lents del normal, obligant a ajornar l’inici dels treballs, que en un primer moment havien de començar ara al setembre. Així ho va detallar al ple el regidor de Serveis, Jordi Villaret.

L’Ajuntament de Palafolls és coneixedor d’aquest endarreriment, però confia que es mantingui el termini d’execució de les obres en els 8 mesos. Això faria que la nova rotonda estaria finalitzada just pels mesos d’estiu, quan la carretera d’Accés a la Costa Brava suporta un augment significatiu del trànsit.

El projecte de la nova rotonda d’entrada a Palafolls té un pressupost previst d’1.2M€ i preveu una gran girola d’uns 25 metres de diàmetre amb 4 connexions. En una d’elles, la que dona accés al centre de Palafolls, tindrà una petita semirotonda per distribuir el trànsit als carrers Ramon Turró, President Companys i Passada. Podeu consultar una simulació de com serà aquesta rotonda al web de Ràdio Palafolls.

Aquesta nova rotonda suposarà l’eliminació definitiva dels semàfors que durant més de 30 anys han regulat l’entrada al nostre poble en aquest punt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.