Més de 2.500 persones s’inscriuen a la Marxa Contra el Càncer de Pineda

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge arriba una nova edició de la Marxa Contra el Càncer que organitza l’entitat Pineda Contra el Càncer. A hores d’ara ja s’han inscrit unes 2.500 persones, tot i que l’organització detalla que el topall d’inscripcions està a les 3.000, aproximadament. Així, si encara hi ha alguna persona interessada a participar, ho pot fer. Avui podran trobar els voluntaris al Mercat Municipal i, a la tarda també i el dissabte a la plaça de les Mèlies. I, diumenge, abans de la sortida també. N’ha donat més detalls Carmen Montoya, membre de l’associació.

Montoya, a més, ha destacat la importància d’una activitat com aquesta i de la gran acollida que té. A la vegada, ha recordat que la marxa no és l’únic que fan, sinó que tot l’any estan disponibles per la població. 

La inscripció a la marxa té un preu de 10€ i inclou una samarreta i avituallament en acabar la marxa, entre altres. Pel que fa al recorregut es podrà escollir entre dos: el curt amb una distància de 2,3 km i el llarg de 6,8 km. La marxa començarà a les 10h amb sortida i arribada a la plaça de les Mèlies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.