El Centre Cultural de Malgrat de Mar reobre el pròxim 26 d’octubre

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el Centre Cultural de Malgrat de Mar recupera la seva activitat després que finalitzin les obres de remodelació. I, per celebrar-ho, el consistori ha preparat diversos actes amb les entitats culturals com a protagonistes. 

Segons avancen des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, els visitants que s’acostin a la reobertura podran recórrer tot l’espai, gaudir de diverses representacions teatrals dels grups de teatre de malgrat, conèixer la nova temporada del Cineclub Garbí, veure una exposició de quadres i assistir a diverses activitats pels més petits. 

La celebració s’allargarà tot el cap de setmana, tot i que la inauguració es durà a terme aquest dissabte a les 10:30h i mitja hora més tard es faran els parlaments institucionals. L’horari de les activitats previstes es pot consultar ja al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Pel que fa a les obres, aquestes es van iniciar l’any passat i han consistit en la remodelació de problemes existents com filtracions i humitats, façanes deteriorades, instal·lacions obsoletes, i altres. A la vegada, aquesta reforma ha permès instal·lar al centre els nous estudis de l’emissora municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.