El Mini Prebenjamí del CFS San Luís s’estrena amb un empat contra el Racing Pineda

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana el Mini Prebenjamí del San Luís de futbol sala ha començat la temporada. En aquesta primera ocasió, els palafollencs van empatar a tres gols amb el Racing Pineda A. Pel que fa a altres partits disputats, l’infantil de divisió d’honor va guanyar per 8 gols al Ripollet (9-1) a casa i l’Aleví divisió d’honor també va guanyar a casa, en el seu cas, per 3 gols contra el Star Palamós-Girona Futsal (6-3).

Quant al C.D. Palafolls, l’Aleví de segona divisió va guanyar al Tordera per 4 gols a casa (8-4), l’infantil va guanyar també al Farners per 4 gols (7-3). A banda, el femení infantil de segona divisió va perdre contra el Vilablareix per 10 gols (10-0). També va perdre, de la mateixa manera, el Benjamí de primera divisió contra l’Atletic Club Lloret. 

Finalment, en bàsquet, el cadet del CB Palafolls va guanyar al Fontajau per 12 punts (55-43), i el Mini al CB Blanes per 8 punts (52-60). En el cas del Sots 25 va perdre només per un punt contra el Cassasenc (65-64) i el Sènior Masculí B també ho va fer contra el Tossa B per 7 punts (58-51).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.