El govern municipal sondejarà primer el suport del PSC per aprovar els pressupostos 

Compartiu aquesta història

Un cop aprovades les ordenances en el darrer ple municipal del passat dijous, el govern encara ara la redacció dels pressupostos municipals per l’any que ve.

Tot just ara s’està recopilant tota la informació per tal de poder elaborar la proposta que el govern municipal portarà a aprovació en el proper ple del mes de novembre.

De nou, però, caldrà que ERC, que governa en minoria, busqui aliances per poder tirar endavant la proposta, ja que li cal almenys una abstenció per a que s’aprovin els pressupostos.

En aquest sentit, els republicans trucaran primer a la porta del PSC. Els socialistes, amb la seva abstenció, han permès que tiressin endavant les ordenances fiscals per l’any que ve. I són, justament, les ordenances les que marquen els ingressos previstos pel proper any i per tant la base del pressupost municipal. 

És per això que Francesc Alemany, alcalde de Palafolls, explica que negociaran amb els socialistes per tal de trobar els punts d’acord per tirar endavant els pressupostos, com l’any passat va passar amb Palafolls Som.

Tot i que els socialistes siguin els socis preferents pel govern a l’hora de trobar acords, Alemany no descarta un acord amb l’altre partit del plenari, Palafolls Som, com ja va passar l’any passat.

El pressupost és el document més important que ha d’aprovar l’Ajuntament cada any, ja que marca les prioritats i les línies d’actuació de l’any. L’any passat el govern republicà va aconseguir l’abstenció de Palafolls Som, cosa que li va permetre tirar endavant el document per aquest any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.