L’Hospital Comarcal de Blanes estrena el nou bloc quirúrgic

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, s’ha posat en marxa el nou bloc quirúrgic de l’Hospital de Blanes. L’ampliació que s’ha fet inclou quatre nous quiròfans, una nova àrea de reanimació amb onze llits, dos magatzems, una sala d’espera, una central d’esterilització i diverses àrees de treball. 

A la vegada, segons informen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, s’han equipat els quiròfans amb la tecnologia més moderna, per tal de millorar la seguretat dels pacients i el confort dels professionals sanitaris. 

Precisament, ahir dilluns ja es van dur a terme les primeres intervencions amb pacients de traumatologia i oftalmologia. Les obres s’han allargat tres anys i han tingut un cost de més de 6MEUR, als quals se sumen 4MEUR més equipament. 

L’Hospital Comarcal es va inaugurar el 1993 i ja ha estat objecte de diverses actuacions de reforma i ampliació durant els seus més de 30 anys de vida. Dona servei a la Selva Marítima i a l’Alt Maresme, amb una població superior a 200.000 persones. Al juliol, per tal que la població conegués les millores fetes es van organitzar diverses jornades de portes obertes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.