Nova edició de la castanyada als barris de Malgrat

Compartiu aquesta història

Un any més, els barris malgratencs comptaran amb les seves pròpies celebracions de la Castanyada. Concretament, la castanyada se celebrarà al Camp de la Figuera, a Malgrat Nord, a la Verneda i a la plaça de l’Església

La primera de les celebracions es durà a terme el pròxim dissabte 26 d’octubre al Camp de la Figuera. Segons detallen des de l’organització, els actes començaran a partir de les 17:30h i s’allargaran fins les 20h. En aquesta zona hi haurà animació infantil, demostracions de twirling i castanyes.

Al Camp de la Figuera el seguirà el barri de la Verneda. Allà, el Centre Cívic serà l’espai escollit on hi haurà el pròxim 31 d’octubre música amb Maria Muñoz i castanyes.

Al dia següent, els veïns de Malgrat Nord han preparat diversos actes com una tabalada de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals i un taller de castells per la mainada amb els Maduixots al porxo del Pavelló Germans Margall.

I, finalment, el dissabte 2 de novembre es podrà gaudir de castanyes a la plaça de l’Església. A la vegada, també hi haurà un trenet pels més petits del municipi. 

A més, enguany l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau oferirà un túnel del terror el pròxim 26 d’octubre, també ho farà el projecte DRAC que n’ha organitzat un altre el dia 31.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.