Un any més, el Maresme dona la benvinguda a les jornades gastronòmiques ‘Temps de pèsols’ que és un esdeveniment que posa en valor la coneguda com a perla verda del Maresme.
Des de demà fins al proper 4 de maig la nostra comarca dona la benvinguda a la primavera amb una selecció de plats que destaquen la versatilitat dels pèsols. Com és habitual, durant aquestes setmanes, els restaurants maresmencs que hi participen oferiran creacions úniques fetes amb aquest producte. Es podran degustar plats com els pèsols saltejats amb pernil ibèric o calamars, pizzes de pèsol o ‘ceviche’ de pèsols verds i llet de tigre de cacau amb cruixent de cacau.
A banda de poder provar els plats, els municipis participants també han preparat diverses activitats relacionades amb aquest producte. I, és que, El pèsol és un dels llegums més arrelats a la nostra comarca, amb una llarga història i tradició, cultivat tant als pobles costaners com a les zones muntanyoses. Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, durant març i abril, els pobles del Maresme organitzen activitats per donar a conèixer aquest producte de la terra.
Aquestes jornades són una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per destacar i impulsar la tradició culinària local i la singularitat dels productes de km0 a la nostra comarca. Tots els restaurant que hi participen i les activitats que es duran a terme els podeu consultar al web del consorci.