Ahir al matí, David Gil Julià, director creatiu del restaurant Disfrutar, va visitar Mas Parts. La visita s’emmarca dins el projecte educatiu de la classe de la Gastronomia de 5è i de la classe dels MasterChef de 4t de primària.
La intenció de la trobada va ser explicar als alumnes què és la gastronomia i, concretament, què és la cuina catalana. David Gil ha detallat que la intenció era explicar quina és la tradició que ens ha portat a tenir una de les millors gastronomies i la importància de cuidar i mantenir viva la cuina catalana.
En aquest sentit, ha destacat que la cuina catalana és un valor mediterrani que forma part de la nostra història i que compta amb trets molt importants com les llargues sobretaules després de dinar o sopar amb la família o els amics.
Durant la jornada d’ahir es va explicar als alumnes d’on va sortir el concepte del restaurant Disfrutar creat per Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch. També van conèixer tot el que pots arribar a crear amb el menjar pel que fa a gustos, textures i colors.