Raúl Lopera continua promocionant els productes de locals arreu l’Estat

Compartiu aquesta història

El jove xef palafollenc, Raúl Lopera, segueix participant en concursos de cuina arreu d’Espanya. I, en tots ells, continua promocionant la cuina catalana amb productes de proximitat, locals i comarcals. Dimecres passat, Lopera va estar a la final del XXII Concurs Internacional de Cuina amb AOVE ‘Jaén Paraíso Interior’. En ell, va presentar un plat que, com és habitual en el seu estil de cuina, homenatja i defensa la unió de la cuina andalusa i la catalana. 

Aquest plat va comptar amb productes locals de Palafolls i també comarcals i de rodalia, per exemple, amb gambes de Blanes, entre altres. 

De moment, Lopera no té previst fer cap concurs de cuina més. Tot i això, estarà pendent de noves convocatòries per presentar-se i continuar incentivant els joves perquè s’animin a cuinar. A la vegada, buscarà continuar potenciant els seus valors culinaris arreu on vagi. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.