Els panellets clàssics es mantenen com els preferits, però també hi ha lloc per les novetats més sofisticades

Compartiu aquesta història

Les pastisseries preveuen una bona campanya de panellets gràcies al fet que la tradició de la Castanyada s’ha mantingut i a que el dia 31 d’octubre, la jornada central de la celebració, cau en divendres, permetent així preveure una bona venda durant tot el cap de setmana.

El ritme de venda de panellets a la Pastisseria Sant Jordi de Palafolls és constant. El preferits continuen sent els tradicionals de pinyons, coco o ametlles, però també treuen el cap algunes novetats, com els panellets de ratafia i els de pistatxos. Júlia Martínez és la responsable de la pastisseria.

El secret dels panellets està en la seva massa. Usant productes de qualitat i proximitat s’aconsegueix un gust genuí. El consell és fugir de la patata o el moniato i fer-ho tot amb ametlla, sucre i ou.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.