URGENT

L’oposició de Malgrat considera que el govern és intransigent i que actua de males maneres

Compartiu aquesta història

 

La relació entre govern, PSC i PP, i l’oposició a Malgrat; CiU, ERC i ICV, fa temps que no són bones. L’últim episodi ha estat la no aprovació dels pressupostos municipals en el ple de desembre. El vots en contra de l’oposició, que suma majoria, va tombar la proposta de l’equip de govern.

Des de llavors el document està en un punt mort. Ni uns ni altres mouen un mil•límetre les seves posicions.

El govern diu que la seva proposta és la que van presentar en el plenari, i assegura que espera les propostes de l’oposició, tot denunciant que no n’han fet cap.

L’oposició en canvi critica en un comunicat l’actitud del govern local. Els tres grups municipals denuncien que mentre el govern demana diàleg, els desqualifica i menysté. L’oposició assegura que la relació es va deteriorar a partir que van imposar en el ple les seves mesures per les ordenances municipals. Unes mesures que el govern no volia aplicar, però que finalment es van aprovar per que l’oposició suma majoria al plenari. Des de llavors, asseguren els nacionalistes, els republicans i els ecosocialistes, el govern s’ha tornat “intransigent en el contingut, inacceptable en les formes i decepcionant en els resultats.”

Per tot plegat consideren que el projecte de pressupostos neix mort, per que depenen d’unes ordenances que el govern no es creu.

Ara com ara, degut a la manca d’aprovació d’uns pressupostos específics per aquest any, Malgrat funciona amb els pressupostos prorrogats de l’any passat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics