URGENT

Comencen les obres del nou CAP de Tordera

Compartiu aquesta història

La Generalitat està realitzant les obres del nou ambulatori de Tordera que s’està construint als terrenys situats al carrer doctor Carreras i el Departament de Salut preveu que es pugui entregar el proper mes de març ja que la idea és que entri en funcionament aquest mateix estiu. El nou ambulatori disposarà de set sales de consulta de medicina general, set de consulta d’infermeria i una sala d’espera comuna per aquest sector i està projectat per donar servei a 25.000 usuaris, amb possibilitats d’ampliació fins a 40.000.

D’altra banda el CAP de PLF recorda que l’horari d’urgències fa mesos que ha augmentat al centre. De fet per a qualsevol urgència mèdica cal dirigir-se al CAP de 8 del matí a 8 del vespre. Serà a PLF on una infermera de triatge derivarà les urgències, o al mateix ambulatori o bé al centre hospitalari. Marta Azuara, infermera del cap palafollenc ho explica.

Fora d’aquest horari, és a dir de 8 del vespre a 8 del matí, caldrà dirigir-se al centre de Malgrat de Mar. Per a qualsevol urgència vital, però, caldrà dirigir-se al servei d’urgències de l’hospital més proper.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics