Derrota ajustada del Sènior del CB Palafolls contra l’Athletic Silenc

L’equip jugava aquest diumenge al migdia al Palauet rebent als selvatans, contra els quals no van aconseguir la victòria per poc.

Els resultats que s’imprimien al marcador al final dels quarts mostraven domini dels de Sils, però també lluita per part dels palafollencs, que aconseguien apropar-se a només 3 punts per sota dels visitants al final del tercer període, 38 a 41.

En el quart i últim dels períodes, els palafollencs van saber mantenir el pols, però no suficientment com per avançar l’Athletic Silenc, contra el qual van acabar caient derrotats 57 a 54.

Situació molt diferent la que va viure l’equip del Sots-25, que viatjava a Girona per enfrontar-se, dissabte a la tarda, al CE Onyar.

L’equip palafollenc va aconseguir estar per damunt dels gironins durant tot el partit, arribant al descans amb un avantatge de 19 punts.

Tot i que al tercer quart els locals van aconseguir escurçar distàncies, l’últim període va servir perquè els palafollencs dictessin sentència i acabessin guanyant 54 a 71 als gironins.

Precisament, 71 també van ser els punts que va sumar l’equip del Sots-21, que també jugava fora de casa aquest cap de setmana, però que va acabar perdent.

Va ser a la pista del Llagostera, en un partit en què els palafollencs van mostrar-se especialment forts al 3r quart, arribant a una diferència de només 2 punts al marcador, però que acabarien perdent per un resultat de 79 a 71.

Per la seva banda, tampoc va tenir sort l’equip del Júnior Nivell B, que va caure  51 a 64 a casa contra el CB Calella, en un partit dominat en tot moment pels visitants.