URGENT

Santa Susanna prepara una nova edició del Festival de microteatre Micròmetre

Compartiu aquesta història

La inciativa es durà a terme per tercer any consecutiu en aquest municipi veí els propers 6, 7 i 8 de setembre, i tindrà com a escenari al Masia de Can Ratés.

El Micròmetre d’enguany oferirà més de 15 representacions de teatre, poesia i propostes interactives, i busca consolidar-se com un dels festivals de teatre “de referència”. En aquest sentit, el festival està obert a qualsevol disciplina artística, com per exemple el teatre, el circ, la dansa, la màgia, la música, els espectacles infantils o els monòlegs, i també a diverses llengües, com el català, el castellà o l’anglès.

Segons l’organització, la programació teatral variada i per a tots els públics que ofereix el festival pretén acostar aquesta modalitat cultural i actuar com a altaveu per a espectacles de petit format.

Ho farà combinant espectacles gratuïts i de pagament i es mantindrà la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 20 minuts, en espais petits i no convencionals. A la vegada, es limita l’aforament entre les 15 i les 20 persones.

Segons els seus impulsors, aquesta aposta serveix com a ingredient per “donar més musculatura” al festival.

Entre els noms que es podran veure al festival hi ha els dels actors i actrius Mariona Castillo, Joan Vázquez, Gemma Iglesias o Claret Papiol, entre d’altres.

Una singularitat del Micròmetre és que continua apostant pel públic familiar, mantenint la programació matinal pel darrer dia de festival, el diumenge 8 de setembre.

La Masia de Can Ratés, datada del segle XVII, serà l’espai que acollirà el festival, i que ja va ser el bressol, ara fa més de 15 anys, del Festival Shakespeare.

El Festival Micròmetre se celebra a Santa Susanna, municipi que considera seu i motor, però aspira a exportar la marca de l’espectacle i les representacions que acull en altres punts del territori, fora de Barcelona.

L’esdeveniment, que celebra enguant la 3a edició, està organitzat per l’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics